Home > Acties > Lindhaus > LB4 - Rugstofzuiger    
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Nieuws

Lindhaus LB4 - Rugstofzuiger

Lichtgewicht en veelzijdig: de nieuwe LB4 Superleggera is een backpack stofzuiger, met tevens een blaasfunctie, zeer laag geluidsniveau én de mogelijkheid voor ombouw naar ‘slede’ model.

Lindhaus vertelt ons: "Geen enkele andere stofzuiger bevat in één apparaat al deze functies."

 

Een unieke rugstofzuiger

Dankzij een gewicht van slechts 3,8 kg bij de elektrische versie en 4,9 kg bij de draadloze versie (inclusief batterij), is de LB4 Superleggera ideaal voor het reinigen van elke soort vloer van hard of textiel. Het is uitgerust met de Lindhaus gepatenteerde M28R universele borstel, die een perfecte zuigkracht in elke richting biedt, ook bij ongelijke vloeroppervlakken.

De machine is gebouwd met een uitgebalanceerde, ergonomische, ademende en volledig verstelbaar harnas, met geïntegreerde accessoirehouder, voor eenvoudige en comfortabele bediening. 

 

Gebruiksduur

De zuiger kan 30 minuten werken per acculading, de oplaadtijd is 90 minuten. Losse accu's zijn verkrijgbaar. 

 

Eigenschappen

De rugstofzuiger is ontworpen om te worden gebruikt in een moeilijke omgevingen, waar het een snelle reiniging kan combineren met een hoog prestatieniveau. Omgevingen waar je met een normale stofzuiger niet bij kunt vanwege in de weg staande meubels en nauwe ruimtes. Denk hierbij aan bioscopen, theaters, bussen, treinen, vliegtuigen, vergaderruimten en trappen.

De machine beschikt over een 6-traps filtersysteem dat een efficiëntiefiltratie van 99,91% bij 0,3 micron behaalt. Voor gezondheidszorgomgevingen kan een HEPA-filter worden toegevoegd en kan een filtratie van 99,96% worden bereikt.

 

Veelzijdig

Een andere belangrijk eigenschap van de LB4 Superleggera is zijn veelzijdigheid. Dankzij het praktische ontwerp en de compacte afmetingen kan het gemakkelijk worden omgebouwd tot een slede-model stofzuiger door een speciale set van vier draaiende wielen aan te brengen. De elektrische versie kan ook worden uitgebreid met een Lindhaus PB12e- borstelzuigmondsysteem en -buis. Door een ander accessoire te gebruiken (dat de lucht uit de motor haalt) heeft de LB4 de mogelijkheid van een blaasfunctie.

 

Vraag naar een demo en aantrekkelijke introductieprijs!

LiveZilla Live Chat Software