Home > Menu onderaan > Digitheek > Haagclean Totaal Beheersplan > Basispakket    
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Nieuws

Wij helpen onze klanten graag met het maken van keuzes betreffende schoonmaak(hulp)materiaal. Onze visie in dit opzicht is gericht op duurzaam materiaal als hygiëne borstelwerk, microvezelmateriaal en doseersystemen. De "goedkope" oplossingen blijken vaak de duurdere oplossingen. Voor welke omgeving dan ook kunnen wij een basispakket samenstellen waarin eenmalig moet worden geïnvesteerd, maar deze investering betaalt zich in de loop der tijd volledig terug.


Onze keuzes zijn onder andere:

  • Hygiëne borstelwerk met kleurscheiding: dit kan in de vaatwasser gewassen worden en blijft hierdoor lang hygiënisch en kwalitatief goed.
  • Microvezelmateriaal met kleurscheiding: goede microvezeldoeken en -moppen kunnen tot 500 keer gewassen worden zonder in te leveren in kwaliteit. Bovendien is microvezel het enige materiaal dat micro-organismen van een oppervlak kan wegnemen.
  • Automatische doseersystemen: wij raden systemen aan die de chemie (schoonmaakmiddel) automatisch doseren. Geen verspilling meer van chemie en altijd de meest optimale werking van het product.
  • Sprayflacons en sprenklerstelen in plaats van sopjes en emmers: een emmertje met chemie wordt na gebruik weggegooid, waarmee veel schoonmaakmiddel verspild wordt. Bovendien is de kans op (kruis)besmetting groter omdat het werken met sopjes gewoon verven met vuil is.
  • In ons basispakket zit naast de bovenstaande artikelen ook handige hulpmaterialen, machines, vuilniszakken, papierwerk en veel meer producten die er voor zorgen dat het schoonmaak- en onderhoudswerk veel gemakkelijker en kwalitatief beter wordt.

Kostenreductie en kwaliteitsverbetering

LiveZilla Live Chat Software