Home > Menu onderaan > Digitheek > Haagclean Totaal Beheersplan > Kostenreductie & kwaliteitsverbetering    
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Nieuws

op de pagina basispakket is beschreven welke artikelen wij aanraden. Deze artikelen vereisen een eenmalige investering, maar leiden na verloop van tijd tot kostenreductie en kwaliteitsverbetering. Door onze uitgebreide expertise op het gebied van advisering hebben wij veel voorbeelden van omgevingen die kosten zijn gaan besparen door het maken van de goede keuzes en waarbij het kwaliteitsniveau van hygiëne juist toe nam.


Hier staan wat voorbeelden van dergelijke keuzes:

  • Het duurdere handdoekje is aan het eind van de streep goedkoper dan het goedkopere handdoekje. Het handendrogen gaat met een kwalitatief goed handdoekje veel gemakkelijker (zachter en absorberender) dan met een hard "schuurpapiertje" waardoor het kwantitatieve gebruik minder is.
  • Het ophangen van een Biozone-apparaat zorgt voor luchtkwaliteitbeheersing. Dit apparaat neutraliseert geuren, schimmels en de algehele luchtkwaliteit. De geurbeleving is beter, het werkt desinfecterend en hierdoor is men minder tijd aan arbeid kwijt.
  • ProHaagcleanSystem (PHS) is de ultieme tool om de grootste kostenpost: kosten op arbeid te beheersen. Door een eerlijke en gedetailleerde werkplanning kunt u de uit te voeren activiteiten beheren. Voor meer informatie zie de pagina Pro Haagclean

Risicoinventarisatie en infectiepreventie

LiveZilla Live Chat Software